Mail aan burgemeester Aboutaleb

Mail aan burgemeester  Aboutaleb van Rotterdam naar aanleiding van de actie “kliko’s en prikstokken”
De leerlingen van OBS ’t Prisma in Hoogvliet zetten zich in voor een duurzame en kleurrijke wijk.
Ondanks de beperkingen afgelopen schooljaar is er hard gewerkt tijdens cultuur- burgerschapslessen.
Met steun van onze samenwerkingspartners zoals: Stadsbeheer Rotterdam, gebiedscommissie Hoogvliet, Cultuur Concreet, Open Rotterdam, Steljevoor010, Villa Zebra en Kunstbeleven Educatie hebben we met 200 leerlingen van groep 6/7/8  totaal 3 wijkacties georganiseerd, waarin ons meer bewust worden van ons zelf, onze omgevingen en hoe we positief kunnen bijdragen aan een kleurrijker, groener en verkeersveilig Hoogvliet. 
We zijn super trots op wat we bereikt hebben! Wij delen dit graag met u en zijn reuze benieuwd wat u ervan vindt. Wij werken aan een actief schoolcultuurnetwerk en gaan in de toekomst hopelijk meer samenwerken met de Gemeente Rotterdam. In onderstaande videoboodschap nodigen de leerlingen van groep 6/7/8 u graag uit om, mits dit in uw drukke schema past, bij een van onze wijkacties aan te sluiten komend schooljaar.De leerlingen zien uit naar uw respons!  
Ps. Onderaan de email vind u de videolink over onze Wijk Clean Up actie opgenomen en uitgezonden door Open Rotterdam.

About Author

Related posts

Pasen en koningsspelen

Op donderdag 01-04-2021 vieren we Pasen op school. De groepen 1 t/m 4 hebben een Paasontbijt. Deze kinderen mogen in pyjama naar school. We draaien deze dag een continurooster. De kinderen zijn tussen de middag in de klas. Het is verstandig om nog een boterham en wat te drinken...

Read More