Leerling tevredenheid

De leerlingtevredenheidpeiling die onlangs is afgenomen in de groepen 6, 7 en 8 is vandaag gepubliceerd in “Scholen op de kaart”. 

Onze leerlingen waarderen de school op beide locaties (Sara Burgerhartweg en Tussenwater) met een cijfer ruimschoots boven de 8. 

De lessen op school en de uitleg van de leerkrachten werden met cijfers rond de 9 zelfs nog beter beoordeeld. 

Dit is een resultaat om tevreden mee te zijn. Wellicht hebben de schoolsluitingen tijdens de corona pandemie hier iets mee te maken. Kinderen zijn zich gaan realiseren hoe belangrijk de school en de juffen en meester voor hen zijn. 

Hieronder de link naar de leerlingtevredenheid / Scholen op de kaart.  

Klik op BEKIJK VRAGEN EN ANTWOORDEN voor alle resultaten. 

Leerlingtevredenheid Tussenwater 

Leerlingtevredenheid Sara Burgerhartweg 

About Author

Related posts

Eindtoets 2021

Deze week hebben de kinderen van groep 8 de Cito Eindtoets. In tegenstelling tot vorig schooljaar gaat deze dit keer wel door. Kinderen die door ziekte of verplichte quarantaine de Eindtoets missen, kunnen deze later inhalen. Ze maken dan de digitale Eindtoets op een Chromebook. Voor het uiteindelijk resultaat...

Read More

Pasen en koningsspelen

Op donderdag 01-04-2021 vieren we Pasen op school. De groepen 1 t/m 4 hebben een Paasontbijt. Deze kinderen mogen in pyjama naar school. We draaien deze dag een continurooster. De kinderen zijn tussen de middag in de klas. Het is verstandig om nog een boterham en wat te drinken...

Read More